Acasă Casă și grădină Curățarea casei de energii negative – Cele mai simple 6 metode de...

Curățarea casei de energii negative – Cele mai simple 6 metode de purificare

0

Energiile negative îți pot afecta starea de spirit, sănătatea și activitatea. De regulă ele îți creează o stare de agitație și nervozitate. Este important să-ți purifici casa de energii negative, deoarece ele pot împiedica lucrurile să meargă așa cum te-ai așteptat. Există câteva metode simple cu privire la felul în care poți elimina energia negativă din locuință, în cel mai ieftin mod posibil. Nu trebuie decât să folosești anumite produse, care nu sunt costisitoare și care au capacitatea de a absorbi sau elimina energiile negative din casă.

Navigare rapidă în articol:

 1. Prin ce metode îți poți curăța casa de energii negative
 2. Cum poți afla dacă ai energii negative în casă

1. Prin ce metode îți poți curăța casa de energii negative

Iată care sunt principalele 6 metode prin care poți elimina energiile negative din casă:

 • Fumul de tămâie
 • Folosirea cristalelor
 • Fumul de salvie albă
 • Sarea de bucătărie
 • Plante care purifică locuința
 • Clopoțeii de vânt

Există și alte metode de purificare a casei, sau anumite terapii de curățare, cum ar fi de pildă: rugăciunea, meditația de curățire cu Arhanghelul Mihail și terapia Ho’Oponopono.

Fumul de tămâie

Aprinde o bucățică de tămâie și lasă fumul produs de ea să se împrăștie prin casă. Această metodă ajută la purificarea casei. Trebuie să plimbi tămâia prin toată casa, astfel ca fumul să ajungă în toate zonele acesteia. Nu uita să purifici foarte bine mai ales zona de la intrarea în casă, pentru că pe acolo pătrund energiile negative în locuință.

Folosirea cristalelor

Cel mai bun cristal pentru purificarea casei este turmalina neagră. Această piatră absoarbe energiile negative și energiile electromagnetice, care sunt produse de aparatura din casă. Turmalina ajută și în eliminarea vibrațiilor joase, a stărilor de anxietate și depresie.

Fumul de salvie albă

Oamenii din întreaga lume folosesc anumite ierburi pe care le ard, pentru a elimina cu ajutorul fumului energia negativă din casă. Mulți folosesc de exemplu fumul de salvie albă. Această plantă medicinală este cultivată și recoltată pentru a fi pusă la uscat și folosită în acest scop de purificare a casei, sau pentru realizarea unor preparate naturiste (ceai, infuzie, tinctură) care ajută în ameliorarea simptomelor multor afecțiuni.

Sarea de bucătărie

Un mod simplu prin care îți poți curăța casa de energii negative este să folosești sare. Pune sare în boluri, în cele patru colțuri ale camerei pentru că aceasta poate absorbi energia negativă din acest spațiu de locuit. Recomandat este să se amestece sarea cu puțin șofran, care are capacitatea de a elimina energiile și vibrațiile joase.

Combinația dintre 150 ml apă, 50 ml oțet și o lingură cu sare de mare ajută la absorbirea energiei negative din casă. Se pun aceste ingrediente într-un pahar din sticlă, se amestecă până ce sarea s-a topit și se lasă paharul să stea 24 de ore în cameră. Dacă, după această perioadă, apa este la fel de curată și clară, înseamnă că nu există energii negative în cameră. Dacă apa din pahar este tulbure, înseamnă că sunt energii negative în casă și este necesară purificarea locuinței.

Pentru acest amestec este recomandată sarea de mare pentru că este de puritate mare. Se poate folosi și sare roz care provine de la salinele din Himalaya.

Plante care purifică locuința

Există o serie de plante care pot fi legate într-un mănunchi și care apoi sunt arse ușor, pentru a produce un fum ce purifică locuința. Dintre acestea fac parte:

 • Sunătoarea este o plantă medicinală foarte populară care este folosită împotriva entităților negative. Fumul de sunătoare ajută la curățarea casei, respectiv la eliminarea spiritelor rele și a energiilor negative.
 • Ienupărul curăță atmosfera din casă și o protejează de energiile negative. Fumul de ienupăr ajută și la dezinfectarea încăperilor (cum ar fi de exemplu un beci sau o debara)
 • Tarhonul este o plantă care ajută la eliminarea energiilor negative din casă; se folosește fumul de tarhon ars
 • Pelinul alungă aproape orice spirit rău din casă; unii oameni atârnă o legătură de pelin deasupra ușii, sau pun un buchet de pelin într-o vază.

Clopoțeii de vânt

Sunetul produs de clopoțeii de vânt (realizați din metal, lemn, sticlă, ceramică sau din scoici) alungă energiile negative, depresia și monotonia. Clopoțeii de vânt au rolul lor în locuință, ei se plasează mai ales la intrarea în casă. Despre ei s-a spus că sporesc creativitatea și creează un decor deosebit în casă.

2. Cum poți afla dacă ai energii negative în casă

Conform celor spuse de specialiști, cu o simplă lămâie poți afla dacă ai energii negative în casă. Lămâia are capacitatea de a acumula energia negativă din orice încăpere, motiv pentru care ar putea fi folosită în fiecare cameră a casei.

Dacă lămâia rămâne așa cum este și se usucă în mod natural, înseamnă că energia din camera respectivă este pozitivă. Dacă în cameră este energie negativă, lămâia o va absorbi și va începe în doar câteva zile să aibă puncte negre sau chiar să formeze un mucegai verde, cu zone albe sau întunecate.

Pentru a verifica energia din casă, poți cumpăra câteva lămâi pentru a pune câte una în fiecare încăpere. Poziționează o lămâie chiar sub pat pentru a verifica și energia din dormitor. După câteva zile verifică lămâile și observă coaja acestora. Dacă unele au puncte negre sau verzi înseamnă că energia este negativă în acele zone și este necesar să-ți cureți nu doar acele camere, ci întreaga casă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.