Cercetătorii au descoperit: Nanoxyn Alpha este secretul pentru o viaţă lungă şi sănătoasă

0
205

În calitate de părinți, ne dorim să avem o viață cât mai lungă și sănătoasă pentru a ne putea bucura de creșterea copiilor și nepoților noștri. Nanoxyn Alpha este un antioxidant natural adresat persoanelor de toate vârstele, astfel încât sportivii, persoanele de vârstă mijlocie și cele mai înaintate în vârstă se regăsesc pe lista consumatorilor acestui supliment revoluționar.

Poluarea, toxinele, radicalii liberi, mâncarea procesată, alcoolul și fumatul sunt numai câțiva dintre factorii care ne afectează sănătatea, sau mai bine spus ne ucid încet, dar sigur. Nanoxyn Alpha a fost special creat pentru a combate dăunătorii vieții cotidiene și pentru a revitaliza organismul, activând Gena Supraviețuirii.

Ce trebuie să știi despre Nanoxyn Alpha?
nanoxyn-alpha-banner

  • Este unicul supliment alimentar complet natural de pe piață care conține și transportă cantități mari de Oxigen la nivel celular, având efecte extrem de benefice pentru ficat, inimă, creier și piele;
  • Nanoxyn Alpha foloseşte beneficiile nanotehnologiei pentru a amplifica absorbția nutrienților și a antioxidanților;
  • Include cei mai buni antioxidanți naturali descoperiți în medicina modernă;
  • Multiplică efectul celorlalte suplimente consumate, care vor fi asimilate mult mai ușor de organism și nu vor ajunge în urină – cum se întâmplă, din păcate, în mod normal.

Din ce este făcut – care sunt ingredientele?
masline-verzi-cu-frunze

Extract de frunze de măslin, în care se găsește Oleuropeina, o componentă bioactivă, antioxidantă, antibacterială și imunomodulatoare care aduce beneficii sistemului circulator și inimii;

Extract din semințe de struguri, în care avem Proantocianidine – o clasă specială de nutrienți care ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos și Resveratrol – substanță care pornește Gena Supraviețuirii;

Sâmburi de măslin, din care se extrage și se procesează (termic, fără solvenți) un BIO-cărbune revoluţionar, patentat sub numele de nanoSOF – conține 83,88% Oxigen care este livrat direct în organism la nivel celular.

În afară de extrasul din sâmburi de măslin care este bazat pe o tehnologie unică, celelalte ingrediente sunt la îndemâna oricui și predomină mai ales în bucătăria mediteraneană. Cu toate acestea, se pare că tocmai sinergia substanțelor extrase reprezintă secretul din spatele acestui supliment impresionant.

Cine îl folosește?

Dacă te întrebai cât de sigur este acest produs, te va încânta vestea pe care ți-o voi da, și anume: Nanoxyn Alpha este un supliment 100% natural și nu vine cu contraindicații!

Și mai mult decât atât, produsul deţine notificare în România la Institutul Naţional De Cercetare Pentru Bioresurse Alimentare (IBA) şi este certificat de către Agenţia Națională Anti-Doping – fapt pentru care este folosit și de Echipa Națională de Rugby a României, care recomandă acest produs: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinaţie de forţă, agilitate si rezistenţă. Nanoxyn ne ajută să creştem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă”.

nanoxyn-alpha-partener-frr

Și cunoscutul actor român Florin Zamfirescu, în vârstă de 67 de ani, s-a declarat absolut încântat de descoperirea suplimentului natural: „Mă simțeam tare obosit, nu puteam să mă odihnesc, nu aveam energie – am un prieten medic, l-am întrebat ce să fac… „Ia Nanoxyn!” mi-a spus, și o să vezi cum te simți. A fost cel mai înţelept sfat primit.

 

miss-world-romania-2015-natalia-onetNatalia Oneț – Miss World România, a recunoscut efectele benefice pe care Nanoxyn Alpha le-a avut asupra vieții și carierei sale:

Cu Nanoxyn Alpha am observat o schimbare pozitivă în tonusul și elasticitatea pielii. Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-a oferit exact energia și psihicul pozitiv de care aveam nevoie pentru a obține cel mai bun rezultat al României din ultimii 9 ani la concursul Miss World.”

 

Pentru mai multe detalii legate de acest supliment 100% natural vă invităm să vizitați site-ului de prezentare al produsului: Nanoxyn Alpha.

loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ