AcasăRețete culinare

Rețete culinare

Rețete din conserve de pește – O sursă de Omega-3 și vitamina D

Cele mai bune conserve de pește sunt: ton întreg în suc propriu, macrou file, hering file, șprot în sos tomat, pastrăv file, hering în...

Dovleacul este bogat în vitamine B, crește imunitatea! Rețete cu dovleac delicioase

Dovleacul are o mulțime de vitamine B și ajută la îmbunătățirea imunității. El are și alți nutrienți importanți pentru organism, cum ar fi: potasiu,...

Preparate delicioase din rozmarin, miere și scorțișoară

Rozmarinul este considerat o plantă vindecătoare cu o mie de proprietăți, care se folosește în diferite preparate culinare. El se combină foarte bine cu...

Frunzele de măslin – Proprietăți terapeutice pentru întreaga familie

Frunzele de măslin sunt considerate un adevărat medicament. Ele se utilizează în medicina populară în ceaiuri, infuzii, decocturi, extracte fluide. De exemplu, ceaiul de...

Râșcovul – Una dintre cele mai bune ciuperci comestibile din țara noastră

Toamna este sezonul în care apar ciupercile Lactarius deliciosus. Acestea sunt ciuperci comestibile delicioase, care apar în pădurile din țara noastră, cam pe la...

Rețete cu prune proaspete și uscate care se pot realiza acasă

Din prune se pot realiza produse de patiserie delicioase, prăjituri, gemuri, dulcețuri, băuturi pentru curățarea colonului. Există multe rețete cu prune care sunt ușor...

Ultimele articole